Методичні розробки представлені у вигляді таблиці 1 за роками та їх участі в конкурсі ДУ «Науково-методичного центру інноваційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта»
Рік
|
Методична розробка
|
Номінація
|
Результат
|
2008
|
Бінарне заняття з дисципліни «Кухня народів світу» та «Німецька мова за професійним спрямуванням
|
досвід роботи викладача
|
100 балів
|
2009
|
Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства» для самостійної роботи студентів спеціальності 5.14010301 «Туристичне обслуговування» ;
«Досвід гурткової роботи на матеріалах гуртка «Господарочка»;
|
навчально-методичні матеріали для забезпечення самостійної роботи студенів
|
занесено до каталогу кращих робіт
|
2010
|
Навчальний посібник з дисципліни «Економіка сільського господарства
|
досвід впровадження інноваційних технологій навчання
|
ІІІ місце
|
2011
|
Теоретичний та наочний матеріал для забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Економіка сільськогосподарського виробництва»
|
інноватика в організації
самостійної роботи студентів
|
ІІ місце
|
2012
|
Кулінарний словник «Кухня народів світу»
|
інноватика в організації
cамостійної роботи студентів
|
100 балів
|
Типова навальна програма з дисципліни «Економіка підприємства» для аграрних ВНЗ І-ІІ р.а. зі спеціальності 5.14010301 «Туристичне обслуговування»
|
|
|
2013
|
Кухня народів світу. Мультимедійне забезпечення викладання теоретичного матеріалу
|
інноваційні технології навчання
|
занесено до каталогу кращих робіт
|
2014
|
Навчальний посібник з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів спеціальності 5.14010301 «Туристичне обслуговування»
|
інноваційні технології навчання
|
ІІ місце
|
2015
|
Персональний сайт викладача
|
|
|
|