зі спеціальності 5.14010301
«Туристичне обслуговування»
для аграрних вищих навчальних закладів
І-ІІ рівнів акредитації
ЗМІСТ
Загальні положення…………………………………………………………................................................... |
4 |
Вступ. Тема 1. Економічна природа туризму…………………………………........................................... |
5 |
Тема 2. Ринкова економіка. Туристичний ринок……………………………............................................. |
23 |
Тема 3.Підприємницька діяльність – основа туристичного бізнесу…................................................. |
38 |
Тема 4. Економічне управління туристичним бізнесом…………………................................................ |
48 |
Тема 5. Прогнозування, планування і державне регулювання на підприємствах туристичного бізнесу……………………………………................................................... |
63 |
Тема 6. Виробничі та експлуатаційні ресурси. Тема 6.1. Основні фонди підприємств туристичної індустрії……………….......................................... |
77 |
Тема 6.2. Оборотні засоби підприємств туристичної індустрії……………............................................ |
88 |
Тема 7. Кадрова політика і оплата праці на підприємствах туристичної індустрії…………………………………………………………................................................ |
95 |
Тема 8. Собівартість – комплексний економічний показник………………............................................. |
114 |
Тема 9. Ціна та ціноутворення в туристичній індустрії……………………............................................. |
123 |
Тема 10. Фінансово-економічні результати діяльності туристичних підприємств та їх оптимізація………………………………………………….......................................................................... |
133 |
Словник…………………………………………………………………………................................................. Список літератури…………………………………………………………….................................................. |
146 155 |
Для перегляду повної версії навчального посібника натисніть на ПЕРЕГЛЯНУТИ